Pogoji poslovanja

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Vsebina spletnih strani www.mojaknjigaiger.si ter vseh njunih različic (v nadaljevanju: mojaknjigaiger.si) je last podjetja Nikita Jaklič s.p., Ulica Dušana Senčarja 50, Pekre, 2000 Maribor (v nadaljevanju: Nikita Jaklič s.p.). Z uporabo spletnih strani mojaknjigaiger.si uporabniki sprejemajo objavljene splošne pogoje poslovanja. Nikita Jaklič s.p.in uporabniki s splošnimi pogoji urejajo tudi medsebojne obveznosti pri nakupih v spletni trgovini mojaknjigaiger.si. Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Nikita Jaklič s.p. si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev na spletni strani mojaknjigaiger.si kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe splošnih pogojev so za uporabnike zavezujoče.

Omejitev odgovornosti

Nikita Jaklič s.p. ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletnih strani mojaknjigaiger.si in vanje vključenih vsebin. Nikita Jaklič s.p. si pridržuje pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletnih strani brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb. Nikita Jaklič s.p. si prizadeva predstaviti kar najbolj točne in ažurne informacije, toda morebitnih napak na straneh mojaknjigaiger.si o cenah, dobavnih rokih, opisih izdelkov idr. ne izključuje in zanje ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti. Kupec blaga, kupljenega v spletni trgovini mojaknjigaiger.si, ima pravico do vračila ali reklamacije (glej razdelek “enostavna vračila“). Fotografije artiklov so simbolične in morda ne predstavljajo dejanskega stanja (barve, materiali idr.).

Omejena pravica uporabe

Obiskovalci lahko vsebine spletnih strani mojaknjigaiger.si uporabljajo izključno v osebne in nekomercialne namene. Vsebine so avtorsko zaščitene. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja Nikita Jaklič s.p. prepovedana.

Zaščita zasebnosti

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na straneh mojaknjigaiger.si ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo Nikita Jaklič s.p. varovala ter preprečevala njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Več si lahko prebere pod zavihkom »Politika zasebnosti«.

Prijava na e-novice

Uporabniki se lahko prijavijo na e-novice, s katerimi jih mojaknjigaiger.si obvešča o svojih novostih v ponudbi na spletu in trgovini, marketinških aktivnostih in drugih promocijah. S prijavo na e-novice se uporabnik vpiše v seznam prejemnikov e-novic, ki je istočasno baza prejemnikov ugodnosti, ki jih mojaknjigaiger.si nudi svojim uporabnikom. Posamezna oseba je lahko upravičena do bonitete v posamezni akcijski aktivnosti le enkrat, ne glede na število vpisanih elektronskih naslovov, vezanih na individualno fizično osebo.

ENOSTAVNA VRAČILA

PREKLIC NAROČILA – ODSTOP OD POGODBE s pisnim sporočilom

Naročilo je možno preklicati do predaje izdelka v izdelavo, to je 24 ur od oddaje naročila. Če preklic ni pravočasen, ima Nikita Jaklič s.p. pravico kupcu izstaviti račun v višini ene četrtine polne cene izdelka. Vsak izdelek je unikaten, zato ga po izdelavi ne moremo ponovno uporabiti in prodati drugi stranki. Hvala za razumevanje.

V elektronskem sporočilu o odstopu od pogodbe nedvoumno navedite odločitev, da od pogodbe odstopate (z vašim imenom in datumom oddanega naročila).

VRAČILO BLAGA

Če je kupec blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora prejeto blago brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najkasneje v 15. dneh vrniti podjetju po pisno oddanem sporočilu iz odstavka ODSTOP OD POGODBE s pisnim sporočilom. Kot pravočasno obvestilo o odpovedi se upošteva datum oddaje pisma ali datum pošiljanja elektronskega sporočila. Podjetje bo vračilo opravilo nemudoma, oziroma najpozneje v 15 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe z nakazilom na potrošnikov transakcijski račun.

V nobenem primeru zaradi tega povračila kupec ne nosi nikakršnih stroškov, razen stroškov pošiljanja.

Blagu, ki ga želite vrniti, obvezno priložite kopijo originalnega računa in pisno potrdilo o odstopu od pogodbe najkasneje v 15. dneh po pisno oddanem sporočilu pošlje na podjetje Nikita Jaklič s.p.

Naslov podjetja za vračilo po pošti:

NIKITA JAKLIČ S.P.

Ulica Dušana Senčarja 50, Pekre,

2000 Maribor

Ob vračilu morajo biti izdelki nerabljeni, nepoškodovani, količinsko nespremenjeni in v originalni embalaži.

Stroške (pošiljanje) vračila blaga krije kupec. Za vrnjene izdelke ne sprejemamo pošiljk s plačilom poštnine po povzetju.

REKLAMACIJE POŠILJKE

Nikita Jaklič s.p. odgovarja za stvarne napake (opredeljene stvarne napake v zadnjem odstavku) kupljenih izdelkov v spletni trgovini mojaknjigaiger.si. Kupec sporoči reklamacijo na elektronski naslov info@mojaknjigaiger.si. Potrošnik mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da stvar pregleda.

Prav tako priloži kopijo originalnega računa. Blago s kopijo računa vrne najkasneje v 15. dneh po pisno oddanem sporočilu pošljite na podjetje Nikita Jaklič s.p..

Nikita Jaklič s.p. bo najkasneje v osmih delovnih dneh po pisnem sporočilu kupca potrdila prejem reklamacije in podala tudi pisni odgovor na rešitev reklamacijskega zahtevka.

O reklamaciji zaradi stvarne napake nas lahko obvestite v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita.

Nikita Jaklič s.p. ne odgovarja za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo, ko mineta dve leti, odkar je bila stvar izročena.

Opredelitev stvarne napake:

  1. če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno delovanje;
  2. če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana;
  3. če stvar nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane;
  4. če je prodajalec izročil stvar, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Izdelki iz spletne trgovine mojaknjigaiger.si vsebujejo lesene platnice. Les je naraven material, zato je vsaka platnica unikatna. Les ima lahko manjše brazde ali druge značilnosti naravne lesene površine, ki se ne štejejo kot stvarna napaka.

MOŽNOSTI PLAČILA

Naše izdelke je možno plačati poštarju po povzetju pošiljke (Pošta Slovenije) ali z direktnim nakazilom na naš transakcijski račun.

NEPREVZEM PAKETOV

Če kupec izbere plačilo po povzetju naročenih izdelkov, ki so poslani s plačilom po povzetju in jih ne prevzame, so po preteku čakalnega roka na depoju (15 dni) vrnjeni na naslov podjetja, ker se to NE šteje kot odstop od pogodbe, saj je slednja še vedno veljavno sklenjena in gre za enostranski nenapovedan odstop kupca od pogodbe. Kupec je v primeru neprevzema tako odgovoren za plačilo stroškov pošiljanja in pošiljanja oz. vračanja artiklov podjetju, saj pogodbe oz. naročila ni prekinil. Kupcu se prav tako zaračuna cena ene četrtine polne cene izdelka, zaradi stroškov izdelave.

POŠILJANJE IN DOSTAVA

POTRDILO O NAROČILU

Po oddanem naročilu boste v roku 24 ur na e-naslov dobili potrdilo o naročilu in podatke o plačilu.

TRAJANJE IZDELAVE IN DOSTAVE                                              

Dostava se izvrši na naslov, ki je naveden ob naročilu.

Moja knjiga iger bo odposlana v roku 3–5 delovnih dneh:

– po prejemu vašega plačila, če ste kot način plačila izbrali nakazilo na bančni račun,

– po prejemu našega e-sporočila (potrditev o naročilu, če ste za način plačila izbrali plačilo po povzetju.

Računate lahko, da bo knjiga na vašem naslovu v roku od 3 do 10 delovnih dni.

Prosimo, upoštevajte, da je vsak naš izdelek narejen ročno in je unikaten, zato nam dovolite nekaj dni za izdelavo.

DOSTAVA

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije in njenih korespondenčnih partnerjev. Cena poštnine znaša 3.90 EUR.

NAČINI PLAČILA                                                                                                                   

Plačilo poteka preko direktnega nakazila na bančni račun podjetja Nikita Jaklič s.p. ali s plačilom po povzetju.

Do plačila celotne kupnine ostanejo izbrani artikli last Nikita Jaklič s.p.

Podatki za plačilo:

Nikita Jaklič s.p., Ulica Dušana Senčarja 50, Pekre, 2000 Maribor

Račun/IBAN: SI56 6100 0002 6141 556

Namen/rok plačila: Številka naročila

Referenca: NRF

BIC: HDELSI22

Banka: Delavska hranilnica d.d.