MOJA KNJIGA IGER

OSEBNO PRILAGOJENA KNJIGA IGER

V knjigi je uporabljeno ime otroka, ki mu knjigo podarjate. Prav tako izberete spol in barvo las, da je glavni lik kar najbolj podoben otroku, ki mu je knjiga iger namenjena.

POUČNA IN ZABAVNA

V knjigi so zbrane tri igre in tri zgodbe. V prvi zgodbi in igri se otrok uči o državah po svetu, v drugi igri o živalih na safariju in v tretji igri o našem vesolju. Ob vsem tem pa je igra še izjemno zabavna.

LESENE PLATNICE

Knjigo iger obdajajo lesene platnice, ki ji dajejo čudovit videz, hkrati pa dajejo stabilno podlago. Lesene platnice so izdelane v Sloveniji.

PLASTIFICIRANE STRANI

Vse strani knjige iger so plastificirane z namenom, da so kar najbolj trpežne. Vaša knjiga se tako ne bo zlahka uničila; če se umaže, strani preprosto obrišite z vlažno krpo.

VREČICA Z IGRALNIMI FIGURAMI

Vrečica vsebuje 5 igralnih figur in kocko in je pritrjena na knjigo iger, zato ni skrbi, da bi jo pozabili ali izgubili. Igralne figure so zmeraj pri roki, da se igra lahko začne!

VELIKE TISKANE ČRKE

Vsa besedila v knjigi iger so zapisana z velikimi tiskanimi črkami, zato se lahko otroci ob branju tudi sami učijo brati. Če so dovolj veliki, lahko zgodbe prebirajo kar sami.

OD 4. LETA STAROSTI

Knjige so namenjene otrokom od 4. leta starosti naprej. Opozorilo: Knjiga vsebuje tudi igralne figure, zato ni primerna za otroke, mlajše od treh let, saj obstaja nevarnost, da jih pogoltnejo. Previdnost je priporočljiva tudi pri starejših otrocih.

IZBERETE SPOL OTROKA, DOLOČITE BARVO LAS IN VPIŠITE IME

V KNJIGI IGER VAS ČAKAJO 3 ZGODBE IN 3 IGRE

POTOVANJE OKROG SVETA

Vaš otrok se s svojim letalom poda na potovanje okrog sveta. Na potovanju srečuje otroke iz držav vseh kontinentov našega planeta. 

PUSTOLOVŠČINA PO SAFARIJU

Vaš otrok se s safarimobilom odpravi na potep po safariju, kjer spoznava najrazličnejše živali in se o njih nauči veliko novih zanimivih informacij.

POTEP PO VESOLJU

Ko Gubi, plišasta igrača vašega otroka, oživi, se odpravita na potep po vesolju. Otrok se nauči zanimivosti o planetih našega osončja in druge zanimivosti vesolja.

MOJA KNJIGA IGER JE ZABAVNA, POUČNA IN PRAKTIČNA