Naša zgodba

NAŠA ZGODBA 

Pozdravljeni, dragi obiskovalec/draga obiskovalka!

Sem Nikita Jaklič, ustanoviteljica in idejni vodja Moje knjige iger. Po izobrazbi sem magistrica profesorica slovenskega jezika in književnosti in organizatorica poslovanja v gostinstvu in turizmu, a me je navkljub izobrazbi zmeraj gnalo, da bi v življenju ustvarjala zgodbe, v katere bi se ljudje lahko vživeli. Želela sem biti kreativna in moj prvi projekt, ki še zmerja diha in živi, je bil osebno prilagojena darilna knjiga za naše najdražje, imenovana Knjiga iz srca.

Knjiga iz srca je uspešen in srčen projekt, a vse od začetka svoje ustvarjalne poti sem čutila, da želim ustvariti kreativen in osebno prilagojen izdelek za otroke. Združila sem svoje strasti: pisanje zgodb in igranje družabnih iger in nastala je Moja knjiga iger, ki riše nasmeške na obraz mnogim otrokom. Idej imam še ogromno in kmalu lahko pričakujete še več možnosti izbire in personifikacije.

Če vaš otrok že ima svojo knjigo iger, mu želim ure in ure zabave in veselja, če je še nima, pa vas vljudno vabim v našo spletno trgovino, da knjigo iger podarite tudi otroku, ki je vaša iskrica v življenju. 🙂

Z lepimi pozdravi.
Nikita Jaklič